PISHWAS FEVER

Den lange kjolen er tilbake. Du skal ikke mange år tilbake i tid for å finne disse kjolene overalt. Jeg kan huske at jeg pakket alle mine anarkali-kjoler ned i en koffert for så å gi beskjed til mamma om å sende de langt vekk (les: Pakistan). «Jeg vil ikke se de igjen», sa jeg, rimelig lei av alt som stoppet rett under brystet og deretter svingte ut.

Jeg klarer ikke helt å finne forskjellen på pishwas og anarkali, men det er altså snakk om en lang kjole (gjerne ned til anklene), som enten går i ett eller er satt sammen av en body som strammer rundt midjen og et utsvingt skjørt. Nøkkelordet er i iallefall stort og tungt fall på skjørtet. Kombineres som regel med en choori dar, men også vide bukser av typen palazo er å finne i dagens motebilde.

Nå har altså alle designere kastet seg over trenden og presenterer sin versjon av dette plagget. Samtidig har jeg gått fra å være superlei til å elske den lange kjolen. Den er rett og slett sesongens «must-have». Her jeg viser jeg dere mine favoritter og ulike varianter som finnes på markedet. Selv har jeg allerede klikket meg hjem et par (for mange) pishwas i casual variant.

to superstjerner i nydelige pishwas fra Faiza Saqlain.
pishwas fra Farah Talib Aziz, kombinert med vide trouser.
bridal pishwas fra Nomi Ansari
Mohsin Navid Ranja har en kortere variant
pishwas i organza fra Nida Azwer
Elan med pishwas til fest
digitally printes pishwas fra Sania Maskatiya
pishwas fra Farida Hasan i en royal look
svart og gull pishwas fra Sania Maskatiya
rozina munib
Annus Abrar

The Desi Stylista

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *