OLD IS GOLD: 1 Lehnga – 4 Outfits

Hvis du kunne velge ett plagg som du skulle klare deg med gjennom hele sesongen, hva ville du valgt? Mitt svar på dette spørsmålet skal du få i dagens innlegg.

«Old is gold» er en serie som tar for seg hvordan gamle klær kan bli nye ved å enten gjøre noen små endringer, eller ved å rett og slett planlegge store syprosjekter for å skape noe nytt og friskt. Det krever kanskje at man er kreativ og klarer å tenke på nye måter, men man sitter igjen med noe helt unikt og en ganske så god følelse når man er ferdig.

Anskaffelsen av denne gullfargede, jamavar lehngaen er noe av det beste jeg har gjort. Hvorfor? Fordi den går til absolutt alt. Rett og slett A-L-T. Gull er en farge som du nesten alltid vil finne i desi plagg, både i selve stoffet men ikke minst i broderiene. Dermed vil det være enkelt å bruke den sammen med lehngaen.

IMG_7595

Jeg anbefaler å gå for en dull gold (svak, lys gull) istedet for en veldig skinnende, skarp gullfarge. Da passer den til enda flere type kaam på overdeler. Den andre fordelen med en lehnga er at den kan kombineres med både korte og lange overdeler, i mosetning til for eksempel en gharara som ikke kan brukes med en kort topp (cholli).

Her skal jeg vise dere fire ulike antrekk med samme lehnga som basis.

1. Det orginale antrekket. Lehnga ble matchet til denne toppen og dupattaen. IMG_7427

2. Lehnga med gull topp og gull gota dupatta.

IMG_9328

IMG_4080

3. Lehnga med lang velvet shirt. IMG_9495

16586934_645778618943826_5243684588099938636_o

4.  Lehnga med gull cholli og rød bridal dupatta

IMG_5538

Jeg kan enkelt kombinere denne lehngaen med enda flere overdeler også, men dette var noen eksempler. Håper dere fikk en ide om hvordan ett enkelt plagg kan brukes på mange forskjellige måter og i ulike outfits.

The Desi Stylista

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *