My Pastel Dream

unspecified

unspecified-4

krp-133

unspecified-10

unspecified-5

unspecified-6

unspecified-7

krp-99

krp-98

unspecified-9

unspecified-11

unspecified-8

unspecified-12

Deler idag et knippe bilder fra min egen walima fra mars ifjor. Denne kjolen planla jeg lenge og nøye, og det er ingen hemmelighet at inspirasjonen kom fra min favorittdesigner Elan. Hvis du er like obsessed som meg i desi wear, så klarer du kanskje og gjenkjenne hvilket design jeg hentet inspirasjonen fra.

My pastel dream beskriver godt dette innlegget ettersom kjolen var en drøm av de vakreste pasteller jeg kan tenke meg. Det er godt mulig å kombinere flere pastell-farger, og akkurat her puttet jeg alle mine favoritter i ett og samme antrekk. Lys rosa og lavender kombinert med sølv går sammen i fin harmoni og bidro til prinsessefølelsen alle bruder drømmer om. Her var det egentlig fersken jeg hadde bedt om, men fikk denne lyserosa fargen istedet. Rosa kan være litt vanskelig da fargen ofte kan bli for mye «barbie» eller «liten pike«. Men så lenge den er lys nok føler jeg man har gode sjanser til å pull it off. 

Sminke og hår ble gjort av Simply Allure

The Desi Stylista

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *