Unbeatable

IMG_9454

IMG_9464

IMG_9471

IMG_9458

IMG_9472

Idag vil jeg bare vise dere en kurta jeg kjøpte på min siste tur til Pakistan. Den er så fin og jeg er så fornøyd med den at et lite innlegg er på sin plass. Stoffet er et litt stivt bomull, men kurtaen ser ekstra eksklusiv ut på grunn av de vakre tråd-broderiene som dekker hele fronten. Jeg liker spesielt godt motivet helt nederst med fuglene og krukken. Det er en ready-made kurta som sitter overraskende fint på. Dessuten passer den til de fleste anledninger og er mulig å «dress up» eller «dress down» akkruat som man ønsker. Jeg føler seg ordentlig classy og sofisikert når jeg bruker den.

Jeg kjøpte den på L’Ateliér i Islamabad, og den fantes i mange fine farger med litt variasjon i mønster. Valget for min del falt på denne i grønn med kobbertråd, men den i rosa var vel så fin og vanskelig å gå fra. IMG_1416

IMG_1415

IMG_1434

IMG_1435Den var rett og slett et kupp!

The Desi Stylista

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *