SANIA Maskatiya FLAGSHIP STORE

Jeg tok turen til Sania Maskatiya sin flagship Store i Lahore (Gulberg), og idag får dere være med meg inn for å ta en titt!

IMG_1637

IMG_1639Ettersom dette er deres ‘flagship store’ er butikken gedigen og flott, og den har et stort utvalg i både formals og casuals. Du vil også finne en del antrekk som kommer rett fra catwalken, og det er gøy å se klær du har sett på store moteshow i virkeligheten. Antrekket som jeg falt fullstendig pladask for ser du på bildet under, men med en prislapp på 100.000 rupies var det ikke engang noe poeng i å begynne å trygle mamma.. Florals, paljetter og broderier in my <3.

IMG_1640

IMG_1644

IMG_1645

IMG_1641Klærne på bildet over har jeg også sett på lenge og ønsket meg (jeg så dem på catwalken under PFDC L’oreal Paris Bridal Week). Det meste i butikken ligger imidlertid høyt i pris, så du må være forberedt på å punge ut fra 50.000 rupies og oppover. Akkurat denne tror jeg lå på rundt 15.000-20.000 norske kroner!

IMG_1642

IMG_1643

IMG_1647

IMG_1648Det var veldig mye fint i butikken, men jeg endte opp med å gå tomhendt hjem. Bildet over viser favorittklesstativet mitt i hele butikken med alt som jeg ønsker meg samlet i et hjørne. Den hvite overdelen med blomster som henger helt foran var jeg ganske nær å kjøpe (liker jeg å tro). Den kostet 50.000 rupies (ca 3-4000 kr) og var liksom ikke helt «out of my range». Nå angrer jeg på at jeg ikke kjøpte den! Men igjen, hvor skulle jeg gå med den? Den er for fin til vanlige events/besøk, og ikke fin nok til bryllup/store events. Da er den ikke verdt prisen. Hører dere hvor fornuftig jeg er?

Tipser dere samtidig om nettsiden til butikken www.saniamaskatiya.com, som er veldig bra! Dere finner et stort utvalg av spesielt casuals, men også en del formals. De fyller stadig på med nyheter og det beste er vel at de shipper til Norge også.

Noen av antrekkene nevnt i dette innlegget har jeg linket til under. Det betyr at de kan kjøpes online, noe som i grunn er ganske skummelt (for meg og min lommebok i hvertfall!).

saniamaskatiya.com/intricately-worked-shirt-2

saniamaskatiya.com/sheer-ivory-kameez-2

saniamaskatiya.com/silver-embellished-short-kurta

The Desi Stylista

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *