The Videographers: M + S

På tide med en ny bryllupsvideo her på The Desi Stylista. Dere husker kanskje jeg skrev om den supertalentfulle fotografen Muzi Sufi for et par uker siden? Jeg er som dere skjønner stor fan av jenta, ikke bare er hun en fantastisk dyktig fotograf – hun er også helt nydelig! Da er det kanskje ikke så rart at jeg vil dele nettopp hennes brullupsvideo med dere.

Bryllupsfilmen er laget av The Videographers som er en av de beste på markedet innen bryllupsvideo. Akkurat denne filmen er kanskje ikke spesielt unik eller imponerende, men det er noen grunner til at jeg deler akkurat denne. For det første liker jeg det noe spesielle musikkvalget. For det andre får bruden full pott for den tradisjonelle looken hun har valgt å gå for, en dyp rød brudekjole som glitrer herifra og til månen. Det er sjeldent jeg ser røde bryllupskjoler som jeg umiddelbart faller for, men denne var bare kjærlighet ved første blikk. Den siste og mest åpenbare grunnen til at jeg liker denne videoen, er jo Muzi – hun er bare så skjønn! Er dere enig eller hva?

The Videographers finner du på Facebook her: www.facebook.com/thevideographers

The Desi Stylista

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *